side_banner

Nyheter

Hva er de vanligste problemene en fugemasse kan svikte?

I dører og vinduer brukes fugemasser hovedsakelig til fugetetting av vinduskarmer og glass, og fugetetting av vindusrammer og inner- og yttervegger.Problemer med påføringen av tetningsmasse for dører og vinduer vil føre til svikt i dør- og vinduspakninger, noe som resulterer i vannlekkasje, luftlekkasje og andre problemer, som alvorlig vil påvirke den generelle kvaliteten på dører og vinduer. Introduser noen vanlige problemer i påføring av fugemasse for dører og vinduer, og gi løsninger ved å analysere årsakene til å hjelpe brukere med å gjøre god bruk av fugemassen.Først av alt vil jeg introdusere de vanligste problemene: inkompatibilitet, dårlig binding og lagringsproblemer.

① Inkompatibel

Noen tilbehørsmaterialer som brukes i dør- og vindusmontering, som gummimaterialer (gummiputer, gummilister, etc.), har vanligvis en relativt nær kontakt med tetningsmassen.Noen gummiprodukter kan imidlertid tilsette gummiolje eller andre småmolekylære stoffer som er uforenlige med tetningssystemet på grunn av produsentens kostnadsreduksjon eller andre hensyn.Når slike gummiprodukter er i kontakt med silikonforseglingsmasse, vil gummiolje eller andre små molekylære stoffer migrere til tetningsmassen, og til og med migrere til overflaten av tetningsmassen.Under bruk, under påvirkning av sollys og ultrafiolette stråler, kan tetningsmassen bli gul.Dette fenomenet er mer tydelig på dør- og vinduslim med lysere farger.

Derfor anbefaler vi at førtetningsmiddeler påført, bør kompatibilitetstesten av tetningsmassen og materialene den kommer i kontakt med utføres i henhold til kompatibilitetstestmetoden i vedlegg A til GB 16776 for å bestemme kompatibiliteten mellom tetningsmassen og underlaget, og i henhold til kompatibilitetstestmetoden.Konstruksjonen ble utført i henhold til testresultatene.

标号1那段后

② Dårlig binding

Ved bruk av dør og vinduSilikonforseglingsmiddel,underlagene som kan komme i kontakt er glass, aluminium, sementmørtel, keramiske fliser, veggmaling osv. Det kan være olje, støv eller andre rester på overflaten av disse materialene.Hvis vedheft ikke er bekreftet før konstruksjon, kan det føre til dårlig vedheft av dør- og vindussilikonforsegling. Når silikonforseglingen brukes i skjøten mellom dører og vinduer og ytterveggen av sementmørtel, hvis støv og sand på overflaten av sementmørtelen på ytterveggen ikke er ryddet opp, kan det være et fenomen med ikke-binding etter at tetningsmassen er herdet.

Derfor, i selve prosessen med å bruke silikonforseglingsmiddel, er det nødvendig å være oppmerksom på forbehandlingen av overflaten av underlaget som skal festes, og bruke passende metoder for å fjerne olje, støv, sand, lett å falle av løse lag.

标号2那段后

③ Problemer med oppbevaring av fugemasse

Tetningsmiddelprodukter tilhører kjemiske produkter og har en viss lagringstid, så de må brukes innenfor lagringsperioden.Hvis tetningsmassen har overskredet holdbarheten, er det sannsynlig at herdehastigheten vil være betydelig langsommere, dårlig herdet eller ikke herdet.

I henhold til kravene til lagringsforhold i de relevante standardene for tetningsmidler, er den nominelle lagringsperioden for tetningsmidler under 27 °C og under kjølige, tørre og ventilerte forhold.Hvis lagringsmiljøet i faktisk bruk ikke kan oppfylle betingelsene spesifisert i standarden, som for eksempel omgivelsestemperaturen er for høy, kan lagringsperioden for tetningsmassen forkortes.Selv om tetningsmassen ikke overskrider den nominelle lagringsperioden under denne tilstanden, vil fenomenet sakte herding oppstå.

门窗


Innleggstid: 28. september 2022