side_banner

Nyheter

Hvordan bruke strukturell silikonforsegling i høytemperaturvær?

Med den kontinuerlige temperaturøkningen øker luftfuktigheten, noe som vil ha innvirkning på herdingen av silikonforseglingsprodukter.Fordi herding av fugemasse må stole på fuktigheten i luften, vil endringen av temperatur og fuktighet i miljøet ha stor innvirkning på bruken av silikonforseglingsprodukter.Noen ganger vil det være store og små bobler på limfugen.Etter kutting er interiøret hult.Boblene i tetningsmassen vil redusere den strukturelle viskositeten til tetningsmassen og redusere tetningseffekten sterkt.

Konstruksjonssekvens for strukturelt tetningsmiddel (strukturelt tetningsmiddel for gardinvegg, sekundært strukturelt tetningsmiddel for hult, etc.):

1. Rengjøring av underlaget

Om sommeren er temperaturen høy og rengjøringsmiddelet er flyktig, så det bør tas hensyn til effekten på rengjøringseffekten.

2. Påfør primervæske

Om sommeren er temperaturen og luftfuktigheten høy, og primeren hydrolyseres lett og mister aktiviteten i luften.Man bør passe på å injisere lim så snart som mulig etter påføring av primeren .Samtidig bør det bemerkes at når man tar primeren, bør antall ganger og tider primeren utsettes for luft reduseres så mye som mulig. , og det er best å bruke små omsatte flasker til utlevering.

3. Injeksjon

Etter at limet er injisert, kan det værbestandige tetningsmidlet ikke påføres på utsiden umiddelbart, ellers vil herdehastigheten til den strukturelle tetningsmassen bli alvorlig redusert.

4. Trimming

Trimming bør gjøres umiddelbart etter at liminjeksjonen er fullført.Trimming letter kontakten mellom tetningsmassen og siden av grensesnittet.5. Registreringer og identifikasjon Etter at prosedyrene ovenfor er fullført, registrerer og merker i tide.6. Vedlikehold Enkeltelementet må herdes i tilstrekkelig tid under statiske og ubelastede forhold for å sikre at den strukturelle tetningsmassen gir tilstrekkelig vedheft.


Innleggstid: 07. april 2022