side_banner

Nyheter

Farlig oljeforlenget tetningsmasse!!!

Har du noen gang sett et slikt fenomen?

Betydelige krympesprekker oppstår i limfugene til dører, vinduer og gardinvegger.

Silikonforseglingen blir hard og sprø eller til og med pulverisert.

Oljestrøm og regnbuefenomen dukket opp i isolerglasset.

...

1. 3

Hva er årsaken til dette?

Den direkte årsaken er at gardindørene og vinduene bruker silikonforsegling fylt med mineralolje, referert til som Oil-extended fugemasse.

I denne utgaven av nyheter,SIWAYvil diskutere med deg hemmelighetene om Oil-extended fugemasse.

Hva er oljeforlenget tetningsmasse?

For å forstå den oljeforlengede tetningsmassen riktig, må vi først forstå silikonforseglingen riktig.

15

Det brukes imidlertid en stor mengde billig mineralolje, slik at levetiden til den oljeforlengede tetningsmassen ikke er garantert.Innholdet av silikonpolymer i den oljeforlengede fugemassen er lav, og mineraloljen vil migrere ut etter en tid.Den oljeforlengede tetningsmassen har dårlig aldringsytelse, og kolloidet blir hardt, gradvis ufleksibelt og sterkt avgummet.

Vi bruker 5000-timers aldringstest for sammenligning, og ytelsen til den oljeforlengede tetningsmassen reduseres betydelig etter 500 timers akselerasjon.Men ytelsen til den ikke-oljeforlengede silikonforseglingen forblir uendret etter 5000-timers aldringstest.

16

Farene ved oljeforlenget tetningsmasse

Så, hva er de praktiske farene med oljeforlenget fugemasse?

 

  1. 1.Den oljeforlengede tetningsmassen krymper tydelig, og blir hard, sprø eller til og med pulverisert etter aldring.Fugene vil sprekke og løsne, noe som resulterer i vannlekkasje fra gardinveggdører og vinduer.

2.Den oljeforlengede tetningsmassen lekker olje, noe som får den hule butylforseglingen til å løse seg opp, og det oppstår et regnbuefenomen som resulterer i svikt i det hule glasset.

Konklusjon:Den oljeforlengede tetningsmassen setter alvorlig fare for sikkerheten til dører og vinduer på gardinvegger, og bringer sløsing med ressurser til samfunnet.I alvorlige tilfeller vil glasset falle av for å sette personlig sikkerhet i fare.

Så hvordan kan vi identifisere oljeforlenget fugemasse og redusere tapet forårsaket av oljeforlenget fugemasse?

 

Identifikasjon av oljeforlenget tetningsmasse

I henhold til GB/T 31851 "Påvisningsmetode for alkanmykner i strukturelt silikonforseglingsmiddel", er det 3 identifiseringsmetoder: termogravimetriskanalyse testmetode, infrarød spektroskopi test analysemetode og termisk vekttap.Disse metodene krever spesialisert laboratorieutstyr.

HerSIWAYvil introdusere en enkel og effektiv identifiseringsmetode som opprinnelig ble oppfunnet: plastfilmtestmetoden.Enten på kontoret, på produksjonsgulvet eller på arbeidsplassen, kan du teste det selv.

19

Det første trinnet er å klemme silikonforseglingsprøven på plastfilmen og skrape den flat slik at den får større kontaktflate med plastfilmen.

 

I det andre trinnetvent i 24 timer og observer krympingen av plastfilmen.Jo større mengde mineralolje som fylles, jo kortere krympetid for plastfilmen og jo mer åpenbart er krympingsfenomenet.

Dette er slutten på vår diskusjon med deg i denne utgaven av SIWAY News.Nå, har du en dypere forståelse av oljeforlenget fugemasse?

 

For å gjøre dører, vinduer og gardinvegger tryggere og folks liv bedre.

Velg høykvalitets tetningsprodukter og hold deg unna "Oil-extended Sealant"!

https://www.siwaysealants.com/products/

Innleggstid: 19. mai 2023